Nea

Alla inlägg den 1 september 2010

Av Linnéa - 1 september 2010 19:12

I söndags var vi iväg och fiskade mot våra kusiner (Oscars och mina kusiner) och vi förlorade med 11 fiskar haha! Tredje gången gillt!

 

På söndag natt fick jag frossa, frös två timmar i rad, gick sen upp när mamma var på toa, la mig och sov. Hade väldigt hög feber.

 

Så var det enda tills idag, frossa sen svettades jag. Jag svettades i några timmar, sen frös jag konstant i två.

 

Mamma ringde hcn (hälsocentralen) för att jag har nageltrång på min andra tå nu istället. Då fanns det bara en doktor där som kunde ta emot mig, honom vägrade jag ha, (har haft honom förut nämligen och gillade inte honom pga det) så hon avbokade tiden och ringde skolsköterskan som sen ringde mig.

Hade tecken på blodförgiftning så skulle genast till doktorn, hellst idag.

- Jaha, tänkte jag. Då blir det väl operation igen, för 6 gången.. (han har opererat vänster tå flest gånger och senast så blev det en nagelbit kvar.. hehehe.. Ooops!)

Gruvade mig in i sista sekund..

 

Han ansåg att det inte var pga tån som jag varit dålig. Sen får man väl tro vad man vill kanske. (Men han var mycket snäll den här gången)Han tyckte min andra tå såg bra ut, fast tår som opererats för nageltrång ska egentligen inte se ut så som min gör. Men skitsamma. Så länge inte nagel jäkeln växer in i tån igen är det ju lungt för sjutton gubbar!

 

Så sa han att han kunde skicka remiss till kirurgen i Bollnäs, men det blev en operation där istället, men inte idag tack och lov!

Fick en burk pencilin och ett operations datum med mig hem.

Min kära storebror får följa med och glo på tån haha. Han kommer säkert tycka det är hur snuskigt som hellst, jag fick lov att krossa hans hand om han var ledig ifrån jobbet då, tycker jag var väldigt snällt, hahaha.

Mamma ska operera sig den 21 och egentligen vill jag ju ha henne med mig, hon har varit med under de andra operationerna så hon vet hur jobbig jag är. Hon kanske kan nöja sig med att sitta bredvid. Jag måste ha någon som står och böjer sig över mig, för annars ser jag och det vill jag inte.. Jag vill inte vara ensam! För då kan jag springa därifrån i ren panik hahaha.

 

Får väl se vad gympa läraren säger nu då. Så kommer inte vara på skolan minst 4 dagar efter operationen. Det låter långt för bara en sån enkel operation, men det gör ont som fan och man måste nästan knarka Ibumetin och allt vad det heter. Jag har några tabletter kvar sen förra operationen då jag fick några av pappa, väldigt snällt gjort.

 

 

Kom ihåg att ni får skicka frågor till mig om vad som hellst, det finns en liten ruta till höger :)

Jag svarar på alla :)

 

Ha det bra så längen!

 

/Nea

Ovido - Quiz & Flashcards