Nea

Alla inlägg under februari 2013

--

Av Linnéa - 4 februari 2013 19:51

Kod för att importera min blogg till Nattstad: 5102959331

Av Linnéa - 4 februari 2013 12:17

Ja, det gör den haha. Idag är det 21 dagar kvar. Tre veckor. Wooow.. Ska bli roligt, längtar faktiskt :)

Under dagarna söker jag väl jobb för det mesta. Lite tråkigt, men efter att ha gått hos jobb coach i ett x antal veckor (som var ÄNNU värre) så känns det ändå som om man är van med det :) Och känns som ön chansen att få jobb är större här än den någonsin var hos jobbcoachen :P Där var det nötanötanötanöta, här är det nötanöta, nån kort genomgång, nötanötanöta. Ibland är vi i ett grupprum men för det mesta i datasalen :)

Ska väl bege mig ner för att se hur mycket fölk det sitter o äter, har klent med pengar så blev matdosa idag :) Duger super bra det med :)

Av Linnéa - 3 februari 2013 23:56

Jaha, i helgen har jag inte gjort så mycket, men den har varit bra för det! Kom hem sent på fredagen (typ halv fem, börjar dock bli van..) , på lördag var det heldag med pappa :) vi körde en vända till Bollnäs, sen åkte vi hem och så hämta vi resväskan som brorsan och hans sambo haft utomlands i tee veckor :) för den ska jag ta med till Oslo :) tänkte köpa ny, men då sparar jag ju in pengar, det är ju bra, och kan ju köpa egen sen när/om jag fått ihop pengar :)
Sen åt vi kycklingsallad och kollade på Sverige - Finland på bandy VM :)

Idag så vakna jag tidigt men orkade int gå upp haha. Duschade, åt frukost sen åkte jag till pappa igen o kollade på VM finalen. Gick inte så bra men, äh :) Silver är bra det med!

Åkte hem, åt mat, gick ner o plugga körkorts teori. Fas F är klar :) så fruktansvärt skönt :) Slipper man må lite mindre dåligt över det :) Imorgon är det förberedelsekurs igen :) heela veckan. Känns bra och längtar till nästa vecka :)

Efter 4.30 h körkorts plugg säger jag god natt :) ny dag, nya möjligheter. :)

Av Linnéa - 1 februari 2013 16:30

Ja, idag var jag i Söderhamn till framåt lunch då jag for iväg till Bollnäs (Bläsmåla säger jag och pappa egentligen haha) och gjorde lite teoriprov :) Behövdes verkligen :) Känns att det går bättre där än hemma för det är så mycket mer som händer här! Där är det liksom mest.. tyst o lugnt o skönt :) Det gillar jag haha.

Sökt .. två jobb tror jag det var :) Ett på Statoil i Oslo bland annat :) Ska bli spännande o se om någon ringer, men man kanske har för kasst CV för det :P men aja.

Klarade iallafall fas C, så nu är det int långt kvar tills jag förhoppningsvis har körkortet :) ska bli spännande för lär väl bli så nervös att jag skakar inför teoriprovet/uppkörningen tänk ja :P Men det är positiva tankar som gäller :) det kommer man långt på :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards